Er zijn nooit teveel sierkussens!

Een kussen geeft niet alleen slaapcomfort maar heeft ook een sierfunctie. Helaas wordt dit vaak vergeten, en koopt men alleen kussens om op te slapen. Tijd om dit te veranderen!

Posted By: Marcin Jamrogowicz In: Inspiraties On: Comment: 0 Hit: 500

Kussens zijn een onmisbaar gedeelte van het slaapkamerinterieur, net als natuurlijk het bed zelf. Er kunnen enkele tot wel meer dan 10 kussens worden geplaatst in verschillende kleuren, materialen, patronen en vormen. Natuurlijk moet erop worden gelet dat de kussens bij elkaar passen en samen een creatief geheel vormen. Als we niet graag op veel kussens slapen, kunnen we deze wegleggen, maar zullen ze overdag een gezellige slaapkamer creëren.

De keuze van de kussenslopen dient pas plaats te vinden na selectie van de spreien, omdat de kussens hierop een visuele aanvulling vormen. Aangeraden worden sets sierkussens van hetzelfde materiaal als de bedsprei, in combinatie met eenkleurige kussens van gladde stoffen, in een kleur die correspondeert met de sprei. Het pakt goed uit om verschillende vormen kussens te nemen, bijv. vierkant en rechthoekig. Indien de sprei van glanzend materiaal is gemaakt, kan een deel van de kussens mat zijn of zelfs een duidelijk zichtbare factuur hebben. Dit geldt ook andersom: matte bedspreien gaan goed samen met glanzende kussens, die de kamer een elegante en chique uitstraling geven.

Comments

Leave your comment