Loper, sprei of allebei?

Lopers en spreien kunnen van grote invloed zijn op het uiterlijk van de slaapkamer. Naast gordijnen vormen ze de qua oppervlakte de grootste textieldecoratie in deze ruimte.

Posted By: Marcin Jamrogowicz In: Inspiraties On: Comment: 0 Hit: 642

Zowel een loper als bedsprei vervullen een praktische en decoratieve functie. Kies een bedsprei wanneer je de dekens geheel wilt bedekken. Je hoeft je dan niet meer druk te maken over het opmaken van het bed en alles zal er keurig en esthetisch uitzien. Bovendien kan een bedsprei in koude wintermaanden een extra lichaamsbedekking vormen. Aan jou de keuze of je een overhangend model kiest of een variant die rondom het matras ingestopt wordt. Klik hier om te kijken hoe je de ideale afmetingen kiest.

Als je niet wilt investeren in een bedsprei of geen plek hebt om deze op te bergen, is een loper een ideaal alternatief. In koude nachten verwarmt deze je voeten en overdag geeft het de slaapkamer een chique uitstraling, net als in een vijfsterrenhotel. Onthoud echter dat wanneer de loper direct over de dekens ligt, een factuur en kleur moeten worden gekozen die passen bij het beddengoed. Het beste zijn modellen van homogene stoffen in een neutrale kleur, die passen bij de meeste dekens. Voor een gezellige sfeer kunnen bij de loper nog kussens worden gekozen van dezelfde stof.

Comments

Leave your comment