SLAAPKAMERS DIE INSPIREREN

De slaapkamer speelt een bijzondere rol in het huis en is de plek waar we rusten en genieten van de stilte. In ons aanbod bevindt zich decoratief textiel dat behalve warmte en comfort ook een gezellige sfeer aan iedere ruimte verschaft.

VERSCHILLENDE INRICHTINGEN VOOR IEDERE SLAAPKAMER

Hyggens biedt onbeperkte keuze in decoratief slaapkamertextiel. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot het zelfstandig kiezen van stoffen, doorstikking, dikte en afmetingen. Gebruik de patrooncreator in de winkel of bekijk kant-en-klare projecten van onze stilisten.

HANDGEMAAKT MET PASSIE

Het decoreren van slaapkamers is onze passie. De gemeenschappelijke factor binnen het Hyggens-team is de drang naar perfectie, creativiteit en de solide creatie van hoge kwaliteit decoraties voor jouw slaapkamer. Onze producten worden handmatig genaaid op individuele bestelling, met zorg voor ieder detail.

ALTIJD DE HOOGSTE KWALITEIT

Onze collectie is zo ontworpen dat deze perfect past bij ieder type slaapkamer. De kwaliteit van de stoffen heeft onze prioriteit. Alle stoffen worden geproduceerd in de EU volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

INTERNATIONAAL BEREIK

Wij verzenden onze producten naar EU-landen en de VS. Alle producten worden in Polen genaaid op individuele bestelling en binnen 14 werkdagen bezorgd.